Ellen cares for Africa

Ellen cares for Africa

Het steunen/optuigen van projecten die voorzien in de basisbehoeften van de lokale Afrikaanse bevolking, waarbij water- en voedselvoorzieningen, evenals onderwijs centraal staan.

Hoe kan ik helpen?

U kunt de stichting Ellen cares for Africa helpen door het doen van donaties, waarbij de gedachte is dat alle kleine beetjes helpen! Uiteraard kunt u na de release (Q2 2023) ook het boek van Ellen bestellen, ook daarvan belandt een deel van haar opbrengst in de stichting.

Eenmalige financiële donaties

U kunt uw donatie overmaken naar NL27 ABNA 0116 3448 81 t.n.v. Ellen Cares For Africa

Boek aanschaffen

Door het boek van Ellen aan te schaffen steunt u de stichting eveneens, waarbij u er een mooi boek aan overhoudt. U kunt dit boek na de release in Q2 2023 bestellen.

Specifiek project steunen

Voor maatwerk of de interesse om een specifiek project te steunen, neem contact met ons op. Wij kunnen u dan eventueel als sponsor vermelden bij het project zelf, als donateur van de stichting.

Nalaten

Ellen cares for Africa is voor het uitvoeren van haar projecten o.a. afhankelijk van de giften van u als donateur. U kunt er ook voor kiezen om ons als stichting op te laten nemen in uw testament, wanneer u bijvoorbeeld een bijzondere band met Afrika heeft. U weet dan zeker dat uw middelen goed besteed worden aan de mensen die het zo hard nodig hebben.

ANBI Voordelen

Ellen cares for Africa werkt momenteel aan de ANBI status. Dit betekent dat u uw giften onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van uw inkomstenbelasting. Dit kan voor het hoogste tarief betekenen dat u 52% van de donatie terugkrijgt. Voor vragen hierover neem gerust contact met ons op.

Verander vandaag een leven

Stichting die opkomt voor betere leefomstandigheden in Afrika, waarbij water- en voedselvoorzieningen, evenals scholing centraal staan.

Hoe kan ik helpen?